Mark van der Velde


M ark is een ervaren (project)manager, met een sterke kennisbasis in ICT-gerelateerde projecten. Ik heb ervaring met het leiden van complexe technische infrastructuur projecten, softwarerealisatie trajecten en organisatorische implementaties.


Mijn basis is een technische ICT achtergrond, bedrijfskundige opleiding en jarenlange ervaring als manager van een ICT afdeling. Als zelfstandig ondernemer ben ik sinds 2006 werkzaam als projectleider en projectmanager binnen complexe ICT landschappen. Ik heb zowel ervaring in de private als in de publieke sector en werk volgens een gestructureerde en vooral resultaatgerichte aanpak. Ik ben in staat om binnen bestaande proceskaders, creatief naar oplossingen te zoeken.


Mijn kracht is mijn technisch inhoudelijke kennis in combinatie met een scherp analytisch vermogen, goede sociale vaardigheden en het coachend leiding kunnen geven. Met deze combinatie van competenties ben ik in staat om projecten succesvol te leiden en binnen afgesproken kaders te realiseren.